Transip

                                           8.4/10

Op basis van 14 geverifieerde reviews
Trustpilot score:
Gratis uitproberen Ga naar website

TransIP Review 

Op dit moment is TransIP nog steeds een van de allergrootste Nederlandse hostingproviders. Ook in de Benelux is TransIP ook druk bezig in de domeinenwereld, het bedrijf heeft flinke reputatie opgebouwd als domein registrar. TransIP is een veel gekozen aanbieder voor particulieren en zakelijke gebruikers en is door de jaren uitgegroeid tot een van de meest bekende spelers in de markt.

Ervaring, zekerheid en kwalitatief goed

Dat is niet gek, want je hebt bij TransIP de zekerheid van kwaliteit en je kunt beschikken over de snelste servers van dit moment. Ook kun je door het geautomatiseerde proces bij TransIP erg makkelijk beginnen met je nieuwe website, je kunt in principe binnen 3 minuten aan de slag gaan met je nieuwe domein.

Betrouwbare en stabiele diensten

TransIP hoort nog steeds bij de beste hosting providers van Nederland, de instapprijs is een klein nadeel voor veel mensen die graag goedkoop uit willen zijn.

Je kunt namelijk instappen voor een minimum van 5 euro per maand, je kunt dan beschikken over de gebruiksvriendelijke interface en gebruik maken van de flexibele klantenservice en topkwaliteit diensten van TransIP. 

TransIP

TransIP is oorspronkelijk begonnen als een aanbieder van domeinnamen, opgericht in 2003 en was al snel een van de grootste domeinaanbieders van de Benelux. Al snel kwamen er extra diensten bij zoals webhosting en andere vormen van webdiensten. Je hebt de keuze uit een aantal pakketten die aansluiten bij zowel beginners als gevorderden. Je kunt al beginnen voor 3 euro per maand en je pakket opschalen naar 10 euro per maand om meer databases, e-mailadressen en dataopslag te gebruiken.

Duidelijke en simpele pakketten, relatief goed aanbod

Het kleinste pakket is echter al behoorlijk uitgebreid, je hebt namelijk de beschikking over 10GB schrijfruimte en onbeperkt dataverkeer waardoor je ongelimiteerd bezoekers op je website kunt ontvangen. Toch zul je merken dat de focus vooral op domeinnamen ligt, je krijgt daar dan ook een hoop mooie extra’s bij zoals DNS en auth codes om makkelijk te verhuizen en je kunt gebruik maken van een gratis SSL certificaat.

Klantenservice is behoorlijk summier ingericht

De klantenservice van TransIP is behoorlijk simpel naar onze mening, zeker voor een bedrijf van deze grootte had er wel wat meer aandacht besteed mogen worden aan klanttevredenheid. Je kunt alleen maar support tickets insturen of contact opnemen via social media. Tickets worden dan wel weer behoorlijk snel afgehandeld waardoor je snel verder kunt na eventuele problemen.

Prima voor WordPress sites, een drama voor Joomla

Op het gebied van installaties is TransIP een prima aanbieder, je kunt heel gemakkelijk WordPress websites installeren en het beheren van je websites is goed geregeld. Heb je echter een Joomla website? Dan raden we je aan om voor een andere aanbieder te gaan omdat TransIP dit niet goed ondersteunt.

Al met al is TransIP een redelijke host voor mensen die een kleine aantal websites hebben of 1 website hebben, wil je wat meer waar voor je geld en heb je meerdere websites? Dan raden we je aan om voor een (goedkopere) en uitgebreidere hostingpartij te gaan.

Aanbod en assortiment van TransIP

Om je een goed beeld te geven van de prijzen en diensten die TransIP levert hebben we alle standaard hostingpakketten onder elkaar gezet zodat je een goed idee hebt van het assortiment van TransIP. Naast deze pakketten heeft TransIP nog talloze andere kwalitatieve oplossingen voor mensen die webdiensten nodig hebben.

TransIP – S

3,- p.m.

 • 1 Database
 • 5 E-mailadressen
 • 10 GB dataopslag
 • Onbeperkt dataverkeer
 • Automatische back-ups

TransIP – L

5,- p.m.

 • 10 Databases
 • 50 E-mailadressen
 • 50 GB dataopslag
 • Onbeperkt dataverkeer
 • Automatische back-ups

TransIP – XL

10,- p.m.

 • 100 Databases
 • Onbeperkt E-mailadressen
 • 100 GB dataopslag
 • Onbeperkt dataverkeer
 • Automatische back-ups
Gratis uitproberen Ga naar website

 9.8/10                                           

TOTAL AV BEVEILIGING….
GRATIS
 
 Ontzettend veilig
 Beginnen is gratis
Support 24/7

Naar website
           
 8.1/10                                           

MCAFEE ALL SAFE PROTECTION
€39,95 P.J.
 
 24/7 klantenservice
 30 dagen-geld-terug-garantie
Uitstekende keuze

Naar website

 9.6/10                                           

AVIRA INTERNET SECURITY
€44,95 P.J.
 
 Ook gratis te testen
 AV-Test Gecertificeerd
30 dagen-geld-terug-garantie

Naar website

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%