Siteground

                                           8.8/10

Op basis van 6 geverifieerde reviews
Trustpilot score:
Hostingpakket bekijken Ga naar website

Siteground Review

Misschien ken je dit bedrijf nog niet zo goed, maar Siteground is al jaren een van de beste internationale hosting providers. Daar is nu verandering in gekomen want deze partij is ook actief geworden op de Nederlandse markt, daardoor heb je nu de mogelijkheid om gebruik te maken van de beste diensten tegen relatief laag bedrag. Internationaal zijn gebruikers enorm enthousiast over Siteground, over de gehele linie van shared hosting tot VPS hosting wordt er hoge kwaliteit geleverd.

Hoge klantevredenheid en innovatief platform

Dat is niet het enige, ook de klanttevredenheid is erg hoog en dat is niet zo gek. Je hebt de beschikking over super snelle hosting en een gratis SSL certificaat, ook heb je de toegang to handige installatieprogramma’s waar je WordPress in een seconde mee hebt geinstalleerd. Nog een opvallend pluspunt van Siteground is de makkelijke interface van het platform, in vergelijking met Nederlandse partijen zie je dat hier veel innovatie wordt toegepast om het voor jou als gebruiker nog simpeler te maken.

Geen oer hollandse partij, wel topkwaliteit

Het enigste nadeel is dus dat het niet direct een Nederlandse partij is, daarom is Siteground op dit moment op nummer 3 terecht gekomen. We kijken namelijk voornamelijk naar de beste hosting providers in Nederland, omdat Siteground op de Nederlandse markt terecht is gekomen hebben we deze topper toch meegenomen in de review. Is taal geen barriere en wil je topkwaliteit uit Amerika voor een scherpe prijs? Bekijk dan zeker Siteground.

Siteground

Als je kijkt naar Siteground zie je dat deze aanbieder zich vooral specialiseert in VPS, gedeelde en dedicated hosting pakketten. Als je gebruik maakt van Siteground weet je zeker dat je de beschikking hebt over een datacenter in Amsterdam en krijg je gratis SSL certificaten geleverd die je kunt activeren met Let’s Encrypt en je kunt gratis gebruik maken van Cloudfare CDN.

Wellicht zeggen deze zaken je nog niets omdat je niet ervaren bent in de hostingmarkt. SSL certificaten zijn belangrijk om je website veilig te houden en Cloudfare CDN helpt je om je website zo snel mogelijk te maken.

Makkelijk CMS installeren bij Siteground

Het installeren van CMS systemen zoals WordPress of Joomla is een fluitje van een cent, door gebruik te maken van het handige installatieproces van Siteground is je WordPress site in 2 minuten online. Je hoeft daar geen kennis over te hebben want het is een one-click install systeem.

Een van de sterke punten van Siteground is de hoge mate van klanttevredenheid. Als je online gaat kijken zie je dat klanten razend enthousiast zijn over de snelle servers en makkelijke installatie van hostingpakketten. Ook zie je veel gebruikers praten over de snelle afhandeling van klachten en kun je zien dat het goed geregeld is met de klanttevredenheid.

Innovatie is belangrijk bij Siteground

Een van de krachtige punten van Siteground is innovatie, je kunt als beginner namelijk snel aan de slag met je WordPress systeem en voor gevorderden zijn er allerlei functies beschikbaar zoals een CDN of caching systeem zonder dat je daar voor hoeft bij te betalen.

Om je een idee te geven, de officiële organisatie achter WordPress is zelf een grote fan van Siteground en gebruikt de dienst zelf om optimale laadtijd en service te garanderen.

Snelle websites zijn erg belangrijk

Een snelle website is erg belangrijk, als je site namelijk traag laadt kan het zijn dat je bezoeker snel afhaakt en naar een andere website toe gaat. Als websitebeheerder of ontwikkelaar is het dus erg belangrijk om een goede webhost te kiezen die je snelheid kan garanderen en je helpt bij eventuele problemen.

Conclusie Siteground

Als je kijkt naar de complete dienstverlening van Siteground kun je stellen dat het een erg veelzijdige hosting provider is die geschikt is voor beginners en geavanceerde webbuilders. Het zit goed met de klantenservice want problemen worden snel en cordaat opgelost. Het enigste nadeel aan de klantenservice is dat deze Engelstalig is, daar staat dan wel weer tegenover dat deze 24/7 bereikbaar is voor problemen.

In principe hoeft deze Engelstalige klantenservice geen probleem te zijn als je een website wil ontwikkelen, je kunt WordPress of Joomla namelijk in het Nederlands installeren en er zijn talloze manieren om problemen op te lossen zonder de klantenservice te raadplegen. Zo kun je bijvoorbeeld op Youtube kijken naar tutorials of op een van de grote sociale netwerken kijken bij grote WordPress groepen.

Kortom Siteground is een van de betere keuzes voor zakelijke en particulieren gebruikers. Je hebt de beschikking over een partij die wordt aangeschreven door grote jongens zoals WordPress, en je kunt er vanuit gaan dat je een snelle en betrouwbare webhost als partner hebt.

Aanbod en assortiment Siteground

Om je een goed beeld te geven van de prijzen en diensten die Siteground levert hebben we alle standaard hostingpakketten onder elkaar gezet zodat je een goed idee hebt van het assortiment van Siteground. Naast deze pakketten heeft Siteground nog talloze andere kwalitatieve oplossingen voor mensen die webdiensten nodig hebben.

Basis pakket

 • €4,95 per maand
 • 1 Website
 • 10 GB dataopslag
 • Geschikt voor 10,000 bezoekers per maand
 • Gratis SSL
 • Gratis backups
 • Gratis Cloudflare CDN

*Na 12 maanden € 9,95 per maand

GrowBig pakket

 • € 9,95 per maand
 • Onbeperkt aantal sites
 • 20 GB dataopslag
 • Geschikt voor 25,000 bezoekers per maand
 • Gratis SSL
 • Gratis backups
 • Gratis Cloudflare CDN

*Na 12 maanden € 17,95 per maand

GoGeek pakket

 • € 14,95 per maand
 • Onbeperkt aantal sites
 • 30 GB dataopslag
 • Geschikt voor 100,000 bezoekers per maand
 • Gratis SSL
 • Gratis backups
 • Gratis Cloudflare CDN

*Na 12 maanden € 29,95 per maand

Ga naar website

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%