Robohost review uit 2019, kom alles te weten over deze aanbieder en pak meteen een interessante aanbieding of korting in 3 min.

Robohost Review uit 2019 | Lees onze mega GIDS!

Robohost is de afgelopen jaren ook behoorlijk gegroeid en staat bekend als een hosting provider die het verschil wil maken door door lage prijzen en degelijke kwaliteit. Alle pakketten die je bij Robohost kunt afnemen zijn voorzien van handige website bouwers of installatiepakketten voor CMS systemen zoals WordPress of Joomla. Robohost behoort volgens ons zeker in de top 10 beste hosting provider, de diensten en goede service die je geleverd worden voor maar € 1,45 is praktisch stelen van Robohost.

Je hebt natuurlijk beperkingen voor lage prijzen

Toegegeven, er zitten natuurlijk wel een aantal beperkingen aan zo’n lage prijs. Zo heb je de beschikking over 10 GB dataopslag en heb je tot 250 GB dataverkeer beschikbaar. Heb je dus een grote site met een flink aantal bezoekers of heb je meerdere sites? Dan is een andere aanbieder misschien een goed idee. Als je een beginnende gebruiker bent, of een website hebt die niet absurde aantallen bezoekers genereert is het een prima optie.

Klantenservice en gratis SSL, dik in orde

Nog een mooi voordeel is dat je bij Robohost ook direct een gratis SSL certificaat krijgt geleverd, ook de klantenservice wordt als goed beoordeeld en mensen zijn zeer tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding. Robohost is bij uitstek dus geschikt voor beginners of gebruikers die geen extreme aantallen bezoekers krijgen. Doorgaans is voor een reguliere gebruiker een hostingpakket zoals dit meer dan genoeg, in combinatie met de lage prijzen heeft Robohost het voor elkaar gekregen om een goede propositie in de markt te zetten.

 

Robohost

Robohost is inmiddels uitgegroeid tot een van de meest voordelige aanbieders van webdiensten in Nederland, dat wil overigens niet zeggen dat je daardoor inlevert op kwaliteit of service.

Je hebt namelijk de beschikking over snelle support door tickets aan te maken via het controlepaneel en je kunt makkelijk betalen via Paypal of iDEAL. Daarnaast betaal je voor geen enkele dienst setipkosten en kun je beschikken over razendsnelle SSD schijven die je website megasnel maken.

Super compleet pakket voor scherpe prijs

Als je kiest voor een webhostingpakket van Robohost heb je alle voorzieningen zoals een SSL certificaat, 1 klik installatie en de SSD snelheid standaard meegeleverd zonder meerprijs. Je ziet dat je hier extra voor moet betalen bij andere partijen. De servers van Robohost staan in Nederlandse datacentrums en maken dus gebruik van de snelste SSD schijven van dit moment.

De servers van Robohost worden goed onderhouden

De servers van Robohost worden 24/7 gemonitored vanaf verschillende continenten. Bij problemen wordt er binnen 15 minuten ingegrepen. Het prettige van Robohost is dat je niet te maken krijgt met betalingsverplichtingen of opzegtermijnen zodat je lekker flexibel gebruik kunt maken van de diensten van Robohost.

Je facturen betalen of downloaden kan snel en eenvoudig via het centrale controlepaneel waardoor je ten alle tijden een goed overzicht hebt van alle diensten die je afneemt.

Gratis gebruik van websitebuilder

Nog een voordeel is het gebruik van de gratis websitebuilder, je krijgt deze volledig gratis meegeleverd en hoeft dus niet bij te betalen voor deze dienst. Je kan met de websitebuilder van Robohost binnen enkele muisklikken beginnen met het ontwikkelen van je website. Je kunt kiezen uit vele templates die worden onderverdeeld in categorieën.

Aanbod en assortiment Robohost

Om je een goed beeld te geven van de prijzen en diensten die Robohost levert hebben we alle standaard hostingpakketten onder elkaar gezet zodat je een goed idee hebt van het assortiment van Robohost. Naast deze pakketten heeft Robohost nog talloze andere kwalitatieve oplossingen voor mensen die webdiensten nodig hebben.

Robohost webhosting

€ 1,45 per maand

  • 10000MB (10GB) ruimte!
  • 4 websites op 1 account
  • Sitebuilder Pro
  • Gratis SSL certificaat
  • 300+ Gratis Scripts
  • 100 Mailboxen

Robohost vergelijken in 2019

Waardering

★★★★★ 

8.8 / 10

Gratis SSL

Ja

Opslag in GB

10 GB

Vanaf p/m

€ 1,45

✓ Robohost alles in 1 pakket

✓ Handige Sitebuilder inclusief templates

Geen addertjes onder het gras, vaste prijs

Waardering

★★★★★ 

8.8 / 10

Gratis SSL?

Ja

Opslag in GB

2 GB tot onbeperkt

Vanaf p/m

€ 0,45

Enorm veel keuze uit hostingpakketten

Zeer laag instaptarief & voordelige prijzen

✓ Mogelijkheden tot 12 cores / 8 GB RAM

Waardering

★★★★★ 

8.8 / 10

 Gratis SSL 

Ja + gratis domein

Opslag in GB

50 GB tot 250 Gigabyte

Vanaf p/m

€ 6,25

✓ Hosting pakketten vol functionaliteit

✓ 100% gratis premium service

20x sneller door SSD hosting

Waardering

★★★★★ 

8.8 / 10

Gratis SSL

Ja

Opslag in GB

15 GB tot onbeperkt

Vanaf p/m

€ 2,54

✓ Zeer stabiele en snelle servers

Zeer sterke support, 7 dagen per week

Volledige SSD webhosting, super snel

Waardering

★★★★★ 

8.8 / 10

Gratis SSL

Nee, wel gratis domein

Opslag in GB

5 GB tot 50 Gigabyte

Vanaf p/m

€ 1

✓ Sterke en bereikbare klantenservice

Gratis CMS zoals WordPress of Joomla

✓ Razendsnelle SSD hosting

Waardering

★★★★★ 

8.8 / 10

Gratis SSL

Ja + gratis CDN

Opslag in GB

10 GB tot 30 Gigabyte

Vanaf p/m

€ 3,95

Krachtige hostingpakketten voor iedereen

✓ Klantenservice 24/7 bereikbaar

✓ 30 dagen, geld terug garantie

Waardering

★★★★★ 

8.8 / 10

Gratis SSL

Ja

Opslag in GB

10 GB tot 100 Gigabyte

Vanaf p/m

€ 3

✓ ISO 27001:2013 |  ISO 9001:2015

Gebruiksvriendelijk platform voor iedereen

✓ Snelle, veilige servers uit Nederland

Waardering

★★★★★ 

8.8 / 10

Gratis SSL

Ja

Opslag in GB

20 GB

Vanaf p/m

€ 10

✓ WordPress installatie met 1 klik

✓ Unieke cache tool voor optimale snelheid

Gratis SEO tool