Norton

                                           9.7/10

Op basis van 7 geverifieerde reviews
Trustpilot score:
Gratis uitproberen Ga naar website

Norton Betrouwbaarheid en veiligheid

Gezien Norton’s ervaring in de antivirus-/pc-beveiligingswereld, zou u een kwalitatief hoogstaand hulpprogramma voor het verwijderen van malware mogen verwachten met weinig tot geen haperingen in de prestaties. (Een misstap van zulke belangrijke software kan het einde van uw pc betekenen) Helaas komen de verwachtingen niet noodzakelijk overeen met de realiteit bij het antivirusproduct van Norton. In antivirustests pikt het antivirus van Norton vaak compleet onschuldige software op als gevaarlijk. In een gebruikssituatie betekent dit dat de software uw reeds bestaande, volledig veilige software markeert als een bedreiging voor uw veiligheid, waardoor deze anders onschadelijke software onbruikbaar wordt. (als u het advies van de software opvolgt en deze in quarantaine plaatst)

Norton Functies

U krijgt voor € 49,99 niet meer functies dan bescherming tegen virussen, spyware, malware en andere online bedreigingen. Uw online transacties zijn identiteitsbeschermd en u kunt vanuit een webportal al uw apparaten en hun antivirussoftware beheren. Voor een extra bedrag van € 10 per jaar krijgt u Norton Security Premium met alle bovengenoemde functies, evenals gezinsbeveiligingstools, 25GB cloudopslag en automatische bestandsback-ups. Dit zijn enkele geweldige functies omdat ze voortbouwen op het idee uw computer en gebruikers tegen online gevaren te beschermen. Zo kunnen cloudopslag en automatische back-up uw bestanden beveiligen tegen fysiek verlies of aanvallen (als u uw laptop kwijtraakt, zijn uw bestanden nog steeds beschikbaar in de cloud)

Norton Ondersteuning en klantenservice

Er wordt vaak schande gesproken over Norton’s klantenondersteuning, met veel meldingen van Norton-beveiligingsexperts die gebruikers vertellen dat hun computers zijn geïnfecteerd en moeten worden gerepareerd. Natuurlijk was er nooit een infectie aanwezig en de beveiligingsexperts berekenen de gebruiker een vergoeding om de computer te repareren. We hebben ons nooit door Norton-ondersteuning opgelicht gevoeld, maar we zijn ook niet bepaald onder de indruk. Het moment bereiken waarop u een echt persoon te spreken krijgt voor hulp is bij Norton niet zo eenvoudig als het zou moeten zijn. Uw beste kans is om te googelen naar de Contactpagina. Wanneer u er daadwerkelijk in slaagt deze te bereiken, krijgt u livechat-ondersteuning, een geweldige manier om ondersteuning op de antivirusmarkt aan te bieden en te ontvangen. Naast livechat biedt Norton ondersteuning via de telefoon. Vervelend is echter het formulier dat u moet invullen om een belnummer te krijgen. In situaties waarin u ondersteuning nodig hebt, zal dit irritatie opwekken. Als u vervolgens hun website moet doorbladeren om een manier te vinden om contact met hen op te nemen, zal de irritatie alleen maar toenemen. Overweeg dit bij het nemen van uw beslissing over Norton.

Gratis uitproberen Ga naar website

 9.8/10                                           

TOTAL AV BEVEILIGING….
GRATIS
 
 Ontzettend veilig
 Beginnen is gratis
Support 24/7

Naar website
           
 8.1/10                                           

MCAFEE ALL SAFE PROTECTION
€39,95 P.J.
 
 24/7 klantenservice
 30 dagen-geld-terug-garantie
Uitstekende keuze

Naar website

 9.6/10                                           

AVIRA INTERNET SECURITY
€44,95 P.J.
 
 Ook gratis te testen
 AV-Test Gecertificeerd
30 dagen-geld-terug-garantie

Naar website

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%