Neostrada

                                           9.7/10

Op basis van 40 geverifieerde reviews
Trustpilot score:
Gratis uitproberen Ga naar website

Neostrada Review 

Neostrada is de afgelopen 10 jaar ook flink gegroeid en uitgegroeid tot een speler die al meer dan 40.000 klanten verder heeft geholpen. Tegenwoordig heb je een geweldig aanbod beschikbaar aan hoogwaardige diensten en kun je beschikken over een fris, overzichtelijk gebruikerspaneel.

Ook op het gebied van klanttevredenheid scoort Neostrada prima en is het mogelijk om in te stappen tegen een bodemtarief van € 0,85 per maand. Omdat Neostrada zo goed bezig is hebben ze dit jaar plaats nummer 7 binnengehaald in de lijst van beste webhosting in 2023

Opvallende prijsstrategie, upgraden de moeite waard

Het valt op dat Neostrada een andere prijsstrategie heeft in vergelijking met andere aanbieders. Het is namelijk mogelijk om te beginnen met € 0,85, je krijgt dan een eenvoudig pakket maar beschikt wel over de topkwaliteit SSD servers en goede infrastructuur van Neostrada.

Als je echter kiest voor het Professional pakket krijg je in een keer een flinke toevoeging aan diensten, voor € 6,36 per maand kun je namelijk onbeperkt websites hosten en kun je gebruik maken van de Neostrada sitebuilder waar je makkelijk sites mee maakt.

Betrouwbare en kwalitatieve speler, misschien te duur

Neostrada is dus een betrouwbare speler geworden op de markt, het is mogelijk om goedkoop in te stappen en de eerste upgrade naar een groter pakket biedt je veel opties. Veel mensen vinden de prijs van € 6,36 per maand echter iets te hoog waardoor Neostrada niet voor iedereen geschikt is. In deze prijsklasse is Neostrada echter wel een echte topper, het ligt er dus aan wat je doel is om te kijken of Neostrada de beste webhosting voor jou is.

Neostrada

Neostrada is tegenwoordig een van de betere webhosting bedrijven van Nederland. Je kunt op het internet eigenlijk alleen maar positieve reviews vinden over de dienstverlening van deze aanbieder. Als je bijvoorbeeld kijkt naar de Kiyoh reviews ontvangt het bedrijf maar liefst een 9,5. Daarnaast kun je eigenlijk bijna geen negatieve ervaringen van gebruikers vinden.

Dat is ook niet zo gek want de prijs-kwaliteitsverhouding is erg sterk, je hebt de beschikking over enorm veel diensten zoals VPS hosting, SSD hosting en je hebt de mogelijkheid om te kiezen voor shared of dedicated hostingpakketten. Ook heb je de beschikking over een gemakkelijk 1 klik installatie voor CMS systemen zoals WordPress, Joomla, Coppermine of Magento.

Klantenservice Neostrada

De klantenservice van Neostrada is ook dik in orde, je wordt binnen 3 minuten geholpen via de chat en tot nu toe is elk technisch probleem dat ik had opgelost door de klantgerichte en vriendelijke klantenservice. Ook ontvang ik regelmatig updates over eventuele serververhuizingen en helpt Neostrada je om je website sneller en stabieler te maken door regelmatig upgrades uit te voeren aan hun systemen.

Conclusie over Neostrada

Kortom, als je een aanbieder zoekt die maximale uptime, goede klantenservice en een breed palet aan diensten levert ben je bij Neostrada aan het juiste adres. Het enigste nadeel is de enigszins aparte prijsstrategie ten opzichte van andere aanbieders, je kunt vrij goedkoop instappen maar daar zitten wel wat haken en ogen aan.

De pakketten worden namelijk gedeeld met andere gebruikers en als je website flink groeit kun je behoorlijk snel aan je limiet zitten, we raden je daarom altijd aan om voor een professional pakket te gaan indien je een serieuse website wil opzetten. Als je al een domeinnaam hebt dan kan je eventueel gebruik maken van de gratis verhuisservice.

Aanbod en assortiment Neostrada

Om je een goed beeld te geven van de prijzen en diensten die Neostrada levert hebben we alle standaard hostingpakketten onder elkaar gezet zodat je een goed idee hebt van het assortiment van Neostrada. Naast deze pakketten heeft Neostrada nog talloze andere kwalitatieve oplossingen voor mensen die webdiensten nodig hebben.

Neostrada SSD hosting Starter

€ 2,54 per maand

⦁ 15 GB webruimte

⦁ Onbeperkt websites

⦁ cPanel controlepaneel

⦁ 1 vCPU’s en 1 GB werkgeheugen

⦁ Gratis SSL-certificaten

⦁ 99,9% uptime garantie

Neostrada SSD hosting Business

€ 7,99 per maand

⦁ 100 GB webruimte

⦁ Extra snel dankzij SSD

⦁ Onbeperkt websites

⦁ cPanel controlepaneel

⦁ 3 vCPU’s en 3 GB werkgeheugen

⦁ Gratis SSL-certificaten

⦁ 99,9% uptime garantie

Neostrada SSD hosting Professional

€ 11,99 per maand

⦁ Onbeperkt webruimte

⦁ Onbeperkt websites

⦁ cPanel controlepaneel

⦁ 6 vCPU’s en 6 GB werkgeheugen

⦁ Gratis SSL-certificaten

⦁ 99,9% uptime garantie

⦁ 100% zorgeloos

⦁ Gratis verhuisservice

WordPress Pro van Neostrada

€ 11,99 per maand

⦁ Onbeperkt webruimte

⦁ Extra snel dankzij SSD

⦁ 6 vCPU’s en 6 GB werkgeheugen

⦁ Gratis SSL-certificaten

⦁ Altijd een veilige website, 99,9% uptime garantie

⦁ Gratis verhuisservice

Gratis uitproberen Ga naar website

 9.8/10                                           

TOTAL AV BEVEILIGING….
GRATIS
 
 Ontzettend veilig
 Beginnen is gratis
Support 24/7

Naar website
           
 8.1/10                                           

MCAFEE ALL SAFE PROTECTION
€39,95 P.J.
 
 24/7 klantenservice
 30 dagen-geld-terug-garantie
Uitstekende keuze

Naar website

 9.6/10                                           

AVIRA INTERNET SECURITY
€44,95 P.J.
 
 Ook gratis te testen
 AV-Test Gecertificeerd
30 dagen-geld-terug-garantie

Naar website

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%