Mijndomein review uit 2019, kom alles te weten over deze aanbieder en pak meteen een interessante aanbieding of korting in 3 min.

Mijndomein Review uit 2019 | Lees onze mega GIDS!

Mijndomein is op dit moment een van de grootste bedrijven op het gebied van domeinregistratie. Tegenwoordig zijn er al meer dan 200.000 klanten geholpen met hun domeinnamen, maar naast deze domeinen worden er natuurlijk ook webhostingpakketten verkocht. Je kunt bij Mijndomein beschikken over een webhostingpakket voor 60 euro per jaar.

De webhostingpakketten van Mijndomein ondersteunen standaard PHP, Perl, MySQL,DNS aanpassen, anti-virus, spamfilter, POP / IMAP e-mail en een onbeperkt aantal e-mailadressen.

Gratis domein en SSL certificaat

Het prettige van een pakket is dat je een gratis domein krijgt meegeleverd, daarnaast heb je de beschikking over een SSL certificaat en kun je CMS systemen gemakkelijk installeren met een klik. Tegenwoordig krijg je ook de beschikking over een handige SEO tool waardoor je je website kunt optimaliseren voor de organische resultaten van Google.

Onbeperkt dataverkeer en 20GB webruimte

Op de site wordt één webhostingpakket aangeboden. Dit pakket biedt 20GB webruimte. Bij Mijndomein wordt het dataverkeer aangeboden door middel van een fair use policy. Je mag tot maximaal 10x het gemiddelde dataverkeer verbruiken ten opzichte van alle websites die door Mijndomein.nl gehost worden.

 

Mijndomein

Mijndomein levert je een webhostingpakket met een gratis SSL certificaat waardoor de verbinding tussen je website en de bezoeker altijd veilig is. Als je een webhostingpakket hebt afgesloten kun je dit certificaat direct activeren. Wat prettig is is dat je ook direct een gratis compleet e-mailpakket krijgt meegeleverd waar je een ongelimiteerd aantal e-mailadressen mee aan kunt maken.

Extra opties webhostingpakket Mijndomein

Je hebt bij Mijndomein altijd de beschikking over SFTP waardoor je gemakkelijk bestanden kunt verzenden tussen jouw computer en servers van Mijndomein. Als je dus bestanden aan het uploaden bent gebeurt dit extra beveiligd. Als je gebruik maakt van databases voor je websites zit je goed bij Mijndomein want je hebt de beschikking over 10 databases.

Het installeren van een CMS systeem is makkelijk, je hebt namelijk de beschikking over een 1 klik installatie van WordPress of een ander CMS systeem. Binnen enkele minuten heb je je website dus live zonder dat je allerlei technische zaken hoeft te regelen.

Klantenservice Mijndomein

Als je hulp nodig hebt bij een installatie of bij de aanschaf van een product van Mijndomein kun je beschikken over de klantenservice die 7 dagen per week voor je klaar staat. Je kunt online gebruik maken van de helpdesk waar de meest gestelde vragen zijn opgesteld of je kunt gebruik maken van de handige livechat.

Websitebouwer van Mijndomein

Door gebruik te maken van de handige websitemaker van Mijndomein kun je heel gemakkelijk je eigen webshop ontwikkelen. Je hebt daar helemaal geen technische kennis meer voor nodig en het is vrij eenvoudig om prachtige webshops of websites te maken met de templates die voor je klaar staan.

Het aanpassen van deze templates is ook helemaal niet moeilijk meer want je kunt beschikken over een drag & drop editor waarmee je makkelijk elementen kunt verslepen en plaatsen. Zo wordt het heel makkelijk om een professionele site in elkaar te zetten. Het fijne is dat alle templates die je gebruikt bij Mijndomein volledig responsive zijn, dat betekent dat ze ook goed te bekijken zijn op je mobiele telefoon zonder dat je daar allerlei aanpassingen voor hoeft te doen.

Foto’s en video’s delen

Ook is het mogelijk om via de websitemaker al je foto’s, nieuwsberichten en video’s te delen waardoor je een mooie interactieve webshop in elkaar kunt zetten zonder gedoe. Tegenwoordig wil je je content natuurlijk wel delen op social media, en daar heb je vaak video’s en foto’s voor nodig.

Het prettige is dat de websitemaker een handige plugin bevat die je kan koppelen aan social media, daardoor kun je al je content makkelijk delen! Ook kun je tegenwoordig beginnen met VPS hosting vergelijken op de site van Mijndomein.

Templates zijn zoekmachinevriendelijk

Nog een voordeel is dat alle templates voor webshops en websites volledig zoekmachinevriendelijk zijn ontwikkeld. Daardoor heb je de mogelijkheid om je website makkelijk vindbaar te maken in Google. Je kunt de Websitemaker van Mijndomein volledig gratis uitproberen waardoor je eigenlijk niets te verliezen hebt, als je nog weinig ervaring hebt met websites bouwen kan dit dus een prima oplossing zijn.

Aanbod en assortiment van Mijndomein

Om je een goed beeld te geven van de prijzen en diensten die Mijndomein levert hebben we alle standaard hostingpakketten onder elkaar gezet zodat je een goed idee hebt van het assortiment van Mijndomein. Naast deze pakketten heeft Mijndomein nog talloze andere kwalitatieve oplossingen voor mensen die webdiensten nodig hebben.

 

 Mijndomein webhosting

 • 60,-per jaar  incl btw
 • Unieke cache laag voor optimale snelheid
 • Inclusief SSL-certificaat en e-mail
 • Automatische installatie van WordPress
 • Plus gratis SEO tool
 • 20GB schijfruimte

Mijndomein websitemaker

 • 10,-per jaar  incl btw
 • Klik & klaar ook zonder technische kennis
 • Maak je unieke en persoonlijke website
 • Inclusief SSL-certificaat en e-mail
 • Altijd een supersnelle website
 • Plus gratis SEO tool

Mijndomein vergelijken in 2019

Waardering

★★★★★ 

8.8 / 10

Gratis SSL?

Ja

Opslag in GB

2 GB tot onbeperkt

Vanaf p/m

€ 0,45

Enorm veel keuze uit hostingpakketten

Zeer laag instaptarief & voordelige prijzen

✓ Mogelijkheden tot 12 cores / 8 GB RAM

Waardering

★★★★★ 

8.8 / 10

 Gratis SSL 

Ja + gratis domein

Opslag in GB

50 GB tot 250 Gigabyte

Vanaf p/m

€ 6,25

✓ Hosting pakketten vol functionaliteit

✓ 100% gratis premium service

20x sneller door SSD hosting

Waardering

★★★★★ 

8.8 / 10

Gratis SSL

Ja

Opslag in GB

1 GB tot 50 Gigabyte

Vanaf p/m

€ 1

✓ Gratis verhuisservice & SSL

✓ Geweldige klantenservice beschikbaar

✓ Snelle SSD webhosting op servers

Waardering

★★★★★ 

8.8 / 10

Gratis SSL

Ja

Opslag in GB

15 GB tot onbeperkt

Vanaf p/m

€ 2,54

✓ Zeer stabiele en snelle servers

Zeer sterke support, 7 dagen per week

Volledige SSD webhosting, super snel

Waardering

★★★★★ 

8.8 / 10

Gratis SSL

Nee, wel gratis domein

Opslag in GB

5 GB tot 50 Gigabyte

Vanaf p/m

€ 1

✓ Sterke en bereikbare klantenservice

Gratis CMS zoals WordPress of Joomla

✓ Razendsnelle SSD hosting

Waardering

★★★★★ 

8.8 / 10

Gratis SSL

Ja + gratis CDN

Opslag in GB

10 GB tot 30 Gigabyte

Vanaf p/m

€ 3,95

Krachtige hostingpakketten voor iedereen

✓ Klantenservice 24/7 bereikbaar

✓ 30 dagen, geld terug garantie

Waardering

★★★★★ 

8.8 / 10

Gratis SSL

Ja

Opslag in GB

10 GB tot 100 Gigabyte

Vanaf p/m

€ 3

✓ ISO 27001:2013 |  ISO 9001:2015

Gebruiksvriendelijk platform voor iedereen

✓ Snelle, veilige servers uit Nederland

Waardering

★★★★★ 

8.8 / 10

Gratis SSL

Ja

Opslag in GB

10 GB

Vanaf p/m

€ 1,45

✓ Robohost alles in 1 pakket

✓ Handige Sitebuilder inclusief templates

Geen addertjes onder het gras, vaste prijs

Waardering

★★★★★ 

8.8 / 10

Gratis SSL

Ja

Opslag in GB

20 GB

Vanaf p/m

€ 10

✓ WordPress installatie met 1 klik

✓ Unieke cache tool voor optimale snelheid

Gratis SEO tool

Waardering

★★★★★ 

8.8 / 10

Gratis SSL

Ja

Opslag in GB

10 GB

Vanaf p/m

€ 3

✓ Al 10 jaar lang ISO gecertificeerd

✓ 30 dagen geld terug garantie

✓ Producten opzegtermijn 1 mnd mogelijk