Kaspersky

                                           9.6/10

Op basis van 3 geverifieerde reviews
Trustpilot score:
Gratis uitproberen Ga naar website

Combell Review 

Combell is al een van de oudjes in deze lijst van beste hosting bedrijven van Nederland. Al ruim 18 jaar zorgt Combell er voor dat elke IT infrastructuur, website en applicatie opgestart kan worden. Op dit moment heeft het bedrijf al meer dan 168.000 klanten geholpen. Dat is niet gek want de service en de kwaliteit van de producten van Combell is dik in orde.

Veel extra’s en beveiliging

Je kunt al beginnen met het gebruiken van een hostingpakket van Combell voor € 6,25 per maand. Ook zijn er diverse andere pakketten beschikbaar die gebruikt kunnen worden door zakelijke gebruikers of mensen die een website hebben met flink wat verkeer. Nog een mooie toevoeging is dat je een gratis domein bij ieder pakket krijgt, ook krijg je een gratis SSL certificaat en ben je goed beveiligd tegen allerlei aanvallen door malware of hackers.

Waar voor je geld, wel aan de dure kant

Over het algemeen krijg je bij Combell dus wel waar voor je geld, de standaardpakketten zijn rijk uitgerust en je krijgt alle nodige extra diensten gratis aangeleverd. Toch liggen de prijzen over het algemeen enigszins aan de hoge kant als je de vergelijking maakt met andere partijen, het kan dus voordeliger zijn om bij een andere partij een pakket af te sluiten.

Ook heb je een beperking op het aantal domeinnamen, voor de gemiddelde websitebeheerder is dit geen probleem maar als je een grootverbruiker bent kan dit erg vervelend zijn.

Combell

Als je diensten gaat afnemen bij Combell kun je behoorlijk snel aan de slag na je aankoopt. Zodra je bestelling is afgerond kun je direct beginnen met het bouwen van een website of je kunt er voor kiezen om een website te verhuizen. Dit verhuizen is overigens geen gedoe bij Combell omdat je kunt beschikken over de gratis verhuisservice.

Website bouwen is een makkie bij Combell

Een website bouwen is bij Combell erg eenvoudig, je kunt namelijk gebruik maken van alle 1 klik installaties waarmee je CMS systemen zoals WordPress, Joomla of Drupal makkelijk kunt instellen.

Ook is het mogelijk om Magento te gebruiken als je een webshop wil beginnen. Ook is het mogelijk om de sitebuilder van Combell zelf te gebruiken, dat is vooral prettig voor mensen zonder enige technische kennis omdat deze website builder speciaal ontwikkeld is voor beginners. Zo kun je in enkele momenten je website live hebben zonder dat je veel kennis hoeft te hebben van websites bouwen.

Combell is zeker niet de goedkoopste op de markt, maar daar staat wel tegenover dat je een behoorlijk aantal varianten beschikbaar hebt waar je uit kunt kiezen. Daarnaast zijn de hostingpakketten standaard uitgerust met gratis back-ups, updates en SSD opslag en je kunt beschikken over virusbeveiliging en nog veel meer extra’s.

Klantenservice en extra diensten

Ook heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van extra’s zoals varnish caching en andere opties om je website razendsnel te maken. De klantenservice van Combell is ook goed geregeld, je kunt de support benaderen tussen 8 uur s’ochtends en 8 uur s’avonds via de telefoon. Als je een vraag stelt via de e-mail heb je zelfs 24 uur lang de mogelijkheid om hulp te vragen.

Het prettige is dat je de meeste problemen zelf kunt oplossen door het grote resource center van Combell waar de meeste problemen al worden besproken zodat je ze makkelijk zelf kunt oplossen.

Aanbod en assortiment Combell

Om je een goed beeld te geven van de prijzen en diensten die Combell levert hebben we alle standaard hostingpakketten onder elkaar gezet zodat je een goed idee hebt van het assortiment van Combell. Naast deze pakketten heeft Combell nog talloze andere kwalitatieve oplossingen voor mensen die webdiensten nodig hebben.

Essential Combell

€ 6,25* per maand

⦁ Gratis domeinnaam

⦁ 4 websites

⦁ 100 GB dataopslag

⦁ Let’s Encrypt SSL

⦁ Linux

*Na 12 maanden € 12,49 per maand

Professional Combell

€ 9,33* per maand

⦁ Gratis domeinnaam

⦁ 5 websites

⦁ 100 GB dataopslag

⦁ Let’s Encrypt SSL

⦁ Linux

*Na 12 maanden € 18,65 per maand

Expert Combell

€ 17,62* per maand

⦁ Gratis domeinnaam

⦁ 6 websites

⦁ 250 GB dataopslag

⦁ Let’s Encrypt SSL

⦁ Linux

*Na 12 maanden € 35,24 per maand

 

Gratis uitproberen Ga naar website

 9.8/10                                           

TOTAL AV BEVEILIGING….
GRATIS
 
 Ontzettend veilig
 Beginnen is gratis
Support 24/7

Naar website
           
 8.1/10                                           

MCAFEE ALL SAFE PROTECTION
€39,95 P.J.
 
 24/7 klantenservice
 30 dagen-geld-terug-garantie
Uitstekende keuze

Naar website

 9.6/10                                           

AVIRA INTERNET SECURITY
€44,95 P.J.
 
 Ook gratis te testen
 AV-Test Gecertificeerd
30 dagen-geld-terug-garantie

Naar website

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%