eset

                                           9.0/10

Op basis van 2 geverifieerde reviews
Trustpilot score:
Gratis uitproberen Ga naar website

Argeweb Review

Argeweb is de afgelopen jaren ook een steeds grotere speler geworden in Nederland. Het is dan ook niet zo gek dat ze dit jaar binnenkomen als nummer 2 in de lijst van beste webhosting providers van Nederland. Je kunt er vanuit gaan dat bij Argeweb kunt beschikken over betrouwbare hosting met een sterke klantenservice. Het enigste nadeel is dat je voor sommige diensten een ietwat hogere prijs kunt betalen.

Alles wat je nodig hebt, en een gratis domein

Dat komt omdat Argeweb zich vooral op de zakelijke markt richt. Toch maken talloze consumenten gebruik van Argeweb. Je kunt beschikken over werkelijk elke dienst die je maar nodig kunt hebben. Al deze diensten zijn van hoge kwaliteit en je kunt al beginnen met een pakket van € 2,95 per maand.

Er worden automatisch back-ups gemaakt en je hebt de mogelijkheid om diverse e-mailadressen aan te maken. Nog een reden waarom Argeweb goed scoort in de lijst van beste hosting providers van 2019 is het feit dat je ook nog een gratis domeinnaam krijgt toegewezen bij elk pakket. 

Een topper voor de zakelijke en particuliere markt

Argeweb is dit jaar dus niet voor niets op de 2e plaats terecht gekomen binnen de beste hosting providers van Nederland. Het is bij uitstek de partij die je moet hebben als (klein) zakelijke gebruiker, maar als consument krijg je ook absoluut waar voor je geld, het is alleen mogelijk om elders goedkoper uit te zijn.

Argeweb

Argeweb is tegenwoordig gevestigd in Maassluis en heeft een eigen serverruimte in Amsterdam. Naast webhosting kun je bij Argeweb ook terecht voor domeinregistraties, hosting van servers, webdesign en talloze andere diensten.

De afgelopen jaren is Argeweb dan ook uitgegroeid tot een van de meest gebruikte hostingbedrijven, vooral de zakelijke markt is erg aangetrokken tot Argeweb door de brede dienstverlening die mogelijk is voor bedrijven.

Er worden bij Argeweb doorgaans 6 verschillende webhostingpakketten aangeboden, je kunt daarbij kiezen uit Windows of Linux hosting, het fijne van Argeweb is dat je altijd een domeinnaam geleverd krijgt bij ieder hostingpakket. Ook heb je automatisch de beschikking over een weblog en database.

Je krijgt meer diensten meegeleverd bij Argeweb

Als je kiest voor een basispakket krijg je automatisch de Argeweb designer en de webshop generator meegeleverd waardoor je een flinke voorsprong op kunt bouwen. Deze tools helpen je om een webshop of website op te bouwen in 6 simpele stappen. Ook heb je de mogelijkheid om je mail te laten scannen op virussen en kun je gebruik maken van de geintegreerde spamfilter.

Klantenservice Argeweb

Met de klantenservice van Argeweb zit het ook wel goed, je kunt gebruik maken van het ticketsysteem of de helpdesk telefonisch bereiken. Er is geen chat aanwezig maar tickets worden over het algemeen behoorlijk snel afgehandeld. Ook kun je gebruik maken van de database met vragen van Argeweb, daar staat alle documentatie op het gebied van e-mailaccounts en FTP programma’s en het starten van een website.

Prima geschikt voor zakelijke gebruikers

Argeweb is dus een prima aanbieder als je alle diensten zoals e-mail, backups en hosting bij dezelfde partij wil afnemen. Daardoor heb je een enkele factuur en je kunt al je diensten vanaf 1 platform aansturen. In principe is Argeweb een van de beste aanbieders als je op zoek bent naar zakelijke diensten, je zult merken dat de producten vooral worden aangeboden met het oog op zakelijke gebruikers waar prijs een minder grote rol speelt.

Aanbod en assortiment Argeweb

Om je een goed beeld te geven van de prijzen en diensten die Argeweb levert hebben we alle standaard hostingpakketten onder elkaar gezet zodat je een goed idee hebt van het assortiment van Argeweb. Naast deze pakketten heeft Argeweb nog talloze andere kwalitatieve oplossingen voor mensen die webdiensten nodig hebben.

Standaard

€ 2,95 per maand
⦁ 1 Website
⦁ 5 GB dataopslag
⦁ 20 GB dataverkeer
⦁ Gratis domeinnaam
*Na eerste maand € 5,95 per maand

Plus

€ 3,95 per maand
⦁ Meerdere websites
⦁ 25 GB dataopslag
⦁ 50 GB dataverkeer
⦁ Gratis domeinnaam
*Na 12 maanden € 9,95 per maand

Compleet

€ 7,75 per maand
⦁ Meerdere websites
⦁ 50 GB dataopslag
⦁ 250 GB dataverkeer
⦁ Gratis domeinnaam
*Na 12 maanden € 14,95 per maand

Gratis uitproberen Ga naar website

 9.8/10                                           

TOTAL AV BEVEILIGING….
GRATIS
 
 Ontzettend veilig
 Beginnen is gratis
Support 24/7

Naar website
           
 8.1/10                                           

MCAFEE ALL SAFE PROTECTION
€39,95 P.J.
 
 24/7 klantenservice
 30 dagen-geld-terug-garantie
Uitstekende keuze

Naar website

 9.6/10                                           

AVIRA INTERNET SECURITY
€44,95 P.J.
 
 Ook gratis te testen
 AV-Test Gecertificeerd
30 dagen-geld-terug-garantie

Naar website

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%