Malwarebytes

                                           9.0/10

Op basis van 2 geverifieerde reviews
Trustpilot score:
Gratis uitproberen Ga naar website

Antagonist Review

Antagonist is ook een partij die al behoorlijk lang aanwezig is in de markt voor hosting en domeinen. Het is dan ook niet gek dat ze opduiken als nummer 5 in onze beste webhosting van dit moment. Antagonist heeft zich speciaal gespecialiseerd in shared hosting en oplossingen voor consumenten die gewoon een simpele website willen hebben.

Je kunt beschikken over een goede website builder, daar maak je binnen no-time een professionele site mee. Ook op klanttevredenheid scoort Antagonist goed, veel klanten zijn te spreken over de goede klantenservice en het efficiente bestelproces.

Scherp geprijsde pakketten en makkelijk bestellen

Je hebt de beschikking over een aantal scherp geprijsde pakketten, het prettige is dat je in elk pakket kunt beschikken over onbeperkt dataverkeer en dataopslag. Vanaf € 4,99 per maand kun je al aan de slag met een snel hosting pakket van Antagonist. Het bestelproces is erg makkelijk vormgegeven en werkt soepel, domeinnaam kiezen, pakket selecteren en als laatste je persoonlijke gegevens invullen en je bent klaar om te gaan.

Een echte all-rounder, consumenten zijn gelukkig

Het enigste nadeel van de klantenservice van Antagonist is dat deze telefonisch niet bereikbaar is, maar of dat wat uit maakt is een tweede. Zo kun je makkelijk contact opnemen via e-mail of social media. Antagonist behoort in het algemene klassement van de beste hosting provider tot de top 5, en dat is verdiend door de goede klantenservice, scherpe prijsstelling en talloze positieve reviews van klanten.

Antagonist

Antagonist is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de meest betrouwbare partijen op het gebied van hosting. Je zult direct merken dat de nadruk vooral op de shared hostingpakketten wordt gelegd maar je kunt nog talloze andere diensten afnemen zoals WordPress hosting, reseller hosting en het is ook mogelijk om gebruik te maken van de verhuisservice.

Diverse goedkope diensten van Antagonist

Antagonist is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de meest betrouwbare partijen op het gebied van hosting. Je zult direct merken dat de nadruk vooral op de shared hostingpakketten wordt gelegd maar je kunt nog talloze andere diensten afnemen zoals WordPress hosting, reseller hosting en het is ook mogelijk om gebruik te maken van de verhuisservice.

Perfect voor beginners, en kleine websites

Antagonist richt zich dus vooral op beginners en mensen met een enigszins eenvoudige website, bij shared hosting maak je namelijk gebruik van een server die gedeeld wordt met andere klanten.

Daardoor kan de prijs laag blijven zonder dat je enorm veel op kwaliteit inlevert. Op dit moment heeft Antagonist een goed imago bij klanten, je ziet op veel grote reviewsites dat klanten erg tevreden zijn en de aanbieder scoort gemiddeld een 9,6 op het gebied van klanttevredenheid. 

Gemak en een snelle klantenservice

Als je de website van Antagonist bezoekt zul je ook direct zien dat de nadruk op gemak en geen gedoe ligt, je kunt dan ook gebruik maken van het uitstekende support team die je ondersteunt met alle technische problemen of verhuizingen. Je kunt de klantenservice bereiken via de e-mail of social media. Helaas kun je geen gebruik maken van een chat of telefoonnummer, je zult misschien denken dat een chat sneller werkt, maar de e-mail service van Antagonist is zo razendsnel dat je geen chat nodig hebt.

Bij Antagonist is het zo geregeld dat je 3 stappen doorloopt voordat je kunt stappen, je begint met het aanschaffen van een domein, selecteert een pakket en vervolgens vul je de persoonlijke gegevens in. Ook is het mogelijk om alleen een pakket te selecteren zonder dat je een domeinnaam nodig hebt. 

Als je kijkt naar het totaalpakket van Antagonist kun je als klant met een gerust hart diensten afnemen, de recensies zijn lovend en de prijzen zijn scherp concurrerend met andere aanbieders van webhosting diensten. Je krijgt bij ieder hostingpakket een flink bord aan extra functies die het gebruik van Antagonist hosting nog flexibeler maken, denk bijvoorbeeld aan:

⦁ 100 GB of onbeperkt, snelle SSD-opslag

⦁ Onbeperkt dataverkeer over 10 Gigabit

⦁ CPU en RAM speciaal voor jou gereserveerd

⦁ 75+ gratis apps, zoals WordPress en Joomla

⦁ Onbeperkt e-mailadressen en mailboxes

⦁ Gratis webmail, virus- en spamfilters

⦁ Gratis domeinnaam en SSL

⦁ Gratis backups die wij voor jou maken

⦁ Kies en configureer je eigen PHP-versie

⦁ Patchman dat proactief lekken voorkomt

⦁ Onbeperkt MariaDB- of MySQL-databases

⦁ Onbeperkt subdomeinen

⦁ SSH, FS-caching, Redis en meer snufjes

Aanbod en assortiment Antagonist

Om je een goed beeld te geven van de prijzen en diensten die Antagonist levert hebben we alle standaard hostingpakketten onder elkaar gezet zodat je een goed idee hebt van het assortiment van Antagonist. Naast deze pakketten heeft Antagonist nog talloze andere kwalitatieve oplossingen voor mensen die webdiensten nodig hebben.

Slim

€ 4,99 per maand

⦁ 1 Website

⦁ 100 GB dataopslag

⦁ Onbeperkt dataverkeer

*Na 12 maanden € 6,24 per maand

Plus

€ 9,99 per maand

⦁ Meerdere websites

⦁ Onbeperkt dataopslag

⦁ Onbeperkt dataverkeer

*Na 12 maanden € 12,49 per maand

Pro

€ 19,99 per maand

⦁ Meerdere websites

⦁ Onbeperkt dataopslag

⦁ Onbeperkt dataverkeer

*Na 12 maanden € 24,99 per maand

Gratis uitproberen Ga naar website

 9.8/10                                           

TOTAL AV BEVEILIGING….
GRATIS
 
 Ontzettend veilig
 Beginnen is gratis
Support 24/7

Naar website
           
 8.1/10                                           

MCAFEE ALL SAFE PROTECTION
€39,95 P.J.
 
 24/7 klantenservice
 30 dagen-geld-terug-garantie
Uitstekende keuze

Naar website

 9.6/10                                           

AVIRA INTERNET SECURITY
€44,95 P.J.
 
 Ook gratis te testen
 AV-Test Gecertificeerd
30 dagen-geld-terug-garantie

Naar website

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%