Norton voegt ethereum-cryptominer toe aan antivirussuite 360

NortonLifeLock brengt over ‘de komende weken’ de Norton Crypto-applicatie naar het 360-antivirusabonnement. Met de applicatie kunnen abonnees ethereum delven wanneer hun pc niet wordt gebruikt. De gedolven crypto wordt bij een clouddienst van Norton opgeslagen.

Met Norton Crypto kunnen gebruikers hun gpu inzetten voor het delven van ethereum, schrijft NortonLifeLock. Gebruikers zien hoeveel ethereum er per dag wordt gedolven en hoeveel dit volgens de actuele wisselkoers waard zou zijn in Amerikaanse dollar. Daarnaast zien gebruikers wanneer er weer extra ethereum wordt uitbetaald en hoeveel ethereum ze op in hun Norton Crypto Wallet hebben opgeslagen. Ook kunnen ze het minen pauzeren of juist weer starten.

Norton zegt de Crypto-applicatie te hebben ontwikkeld ‘zodat gebruikers een veilige en betrouwbare manier hebben om crypto te minen’. Het bedrijf merkt daarnaast op dat de gedolven crypto niet op de harde schijf van de gebruiker wordt opgeslagen, maar in de cloudwallet van Norton.

De Norton Crypto-applicatie wordt vanaf donderdag eerst beschikbaar voor early adopters binnen Norton 360. In de komende weken moeten alle Norton 360-abonnees de cryptodienst krijgen. Het is onduidelijk of de dienst meteen geactiveerd wordt of dat gebruikers deze handmatig aan moeten zetten. Norton 360 is een abonnement met antivirussoftware, firewalls, cloudback-up, wachtwoordbeheerder en meer. Het abonnement kost 75 euro per jaar.

Een beginbalans wordt ook wel eens een startbalans genoemd. De beginbalans omvat een overzicht van de bezittingen, het vreemd vermogen en het eigen vermogen aan het begin van een periode. In principe is ze gebaseerd op de eindbalans uit de vorige periode, die dan weer het gevolg is van de tussentijdse resultatenrekeningen die de vorige beginbalans hebben aangepast. Een beginbalans staat dus nooit alleen, maar is wel een momentopname. Hierin verschilt het dan ook van bijvoorbeeld de winst- en verliesrekeningen.


 9.8/10                                           

TOTAL AV BEVEILIGING….
GRATIS
 
 Ontzettend veilig
 Beginnen is gratis
Support 24/7

Naar website
           
 8.1/10                                           

MCAFEE ALL SAFE PROTECTION
€39,95 P.J.
 
 24/7 klantenservice
 30 dagen-geld-terug-garantie
Uitstekende keuze

Naar website

 9.6/10                                           

AVIRA INTERNET SECURITY
€44,95 P.J.
 
 Ook gratis te testen
 AV-Test Gecertificeerd
30 dagen-geld-terug-garantie

Naar website

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.